torstai 1. syyskuuta 2016

Kumilenkit ylös


Nyt on nekin suussa ja viikon sosekeittodieetti voi alkaa (kipeytymistä siis odotettavissa). Pieniä ongelmia aiheutti vasemman puolen taaempi kumilenkki (kuvassa siis oikealla) tuon seiskan huonon asennon takia. Sitä jouduttiin vaihtamaan ja asettelemaan, mutta lopulta sekin saatiin laitettua ihan järkevästi. Nyt toivotaan, että se myös pysyy paikoillaan ensi viikkoon asti.

Eilen kävin taas paikattavana, ja sekin onnistui ongelmitta. Jos nyt oikein käsitin, alhaalla olisi vielä kolme pienempää reikää, joista yksi on kutosessa. Eli enää kaksi paikattavaa jäljellä. Tuo yksi jätetään siihen, kun joskus hamassa tulevaisuudessa saan kojeet pois suustani ja hampaaseen pääsee taas käsiksi. Sitäpä saakin odotella.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista nähdä mitä mullakin todennäköisesti edessä. Mulla myös koko peruskoulun oiottiin hampaita. Silloin poistettiin ahtauden vuoksi neljä pysyvää hammasta. Mulle jätettiin hampaisiin silloin ne retentiokaaret (jotka edelleen suussa) ja hampaat pysyneet suorassa. Ongelmana nyt tää avopurenta. Koko purenta viisureiden päällä ja kauheet säryt. Oikomishoidon alkupalaveri 9.11. Sitä odotellessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avopurennat on kyllä hankalia purentavirheitä :/ Tsemppiä tulevaan!

      Poista