torstai 11. elokuuta 2016

Välihampaiden poisto osa II

Nyt on suu neljää hammasta vajaa. Tämäkin kerta sujui oikein hyvin. Tosin puudutus tuntuu vieläkin aika ikävältä naamassa, mutta jospa se tästä illan mittaa. Eniten ärsyttää, että unohdin pyytää hampaat itselleni talteen toimenpiteen jälkeen.

Kotimatkalla

Plus hieman yllättäen minulla on ihan järkyttävä kraateri tuossa poistetun hampaan vieressä olevassa hampaassa. Siis en voi muutenkaan käsittää, kun koko päälle kahdenkymmenen vuoden elinikäni aikana minulla ei ole ollut yhden yhtä reikää hampaissa ja nyt niitä onkin yhtäkkiä ainakin kuusi?!? Ja mielestäni olen aina yrittänyt hoitaa hampaani mahdollisimman hyvin...Tosin eivätpä nuo reiät ole koskaan olemassaolostaan ilmoittaneet, ja tuokin järkyttävä monttu on ainakin tähän saakka ollut täysin ok.

Tältä sitten näyttää massiivinen reikä hampaassa. Eikä edes vihlo! Uskomatonta...

Toivottavasti tuo ei ala nyt vihoittelemaan, kun on ilman toisen hampaan suojaa. Parin viikon päästä pääsen kyllä paikattavaksi, mutta saattaa olla että silloin paikataan vain alahampaita. Raudat saan alahammaskaarelle heti seuraavana päivänä, joten reiät olisi kuulemma hyvä saada paikattua ennen sitä, kun paikkaus onnistuu helpommin ilman ylimääräisiä esteitä.

Seuraava etappi on ensi viikolla, jolloin saan kumilenkit alas. Tästä se siis lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti